Щось готується? На окупованих територіях Луганщини терористи проводять масову передислокацію

Російські бойовики стягують до лінії зіткнення "слухняні" підрозділи та військову техніку.

Бойовики "ЛНР". Фото: 62.ua.

"Аналітичним відділом ГІ «Права Справа» зафіксована передислокація важкої бронетехніки бойовиків та «Уралів» з живою силою, на окупованих теренах Луганщини. Зокрема, поблизу села Ніколаєвка (Станично-Луганський район) помічені СРЗВ «Град», два танки і піхота бойовиків (чотири тентованих автомобілів «Урал»)", - написав на своїй сторінці у "Фейсбук" луганський активіст Дмитро Снєгирьов, передають Патріоти України.

Передислокацію бронетехніки бойовики пояснюють аналогічними діями, що відбувається з боку Збройних сил України. «ЗСУ стягнули 30 одиниць техніки до лінії зіткнення. Так, в н. п. Вільхова відзначено прибуття колони з 30 одиниць техніки на територію цегельного заводу. У тому числі в складі колони було 10 танків і 10 БТР»,- йдеться в повідомленні бойовиків.

Але є такі факти передислокації техніки і живої сили бойовиків, які неможливо пояснити відповіддю на аналогічні дії з боку ЗСУ. Наприклад, днями з Первомайська Луганської області в бік с.Калинове, звідки ведеться провокативний вогонь по м.Попасна, було перекинуто БТРи з бортовими номерами з 361 по 369. А з селища Лозівське під Зимогір'ям на Бахмутську трасу були перекинуті чотири БМП та жива сила бойовиків. За даними аналітичного відділу ГІ «Права Справа», наразі на окупованих територіях відбувається ротація - «неблагонадійні» частини замінюються на більш досвідчені, які пройшли навчання і гарантовано виконуватимуть накази командування та російських кураторів т.зв. ЛНР».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...