Щось готується? Трамп після зустрічі з Путіним збирає Конгрес на секретне засідання

Трамп скликає закриту нараду, і це одразу після зустрічі з Путіним - інтрига зашкалює.

Стало відомо, що після зустрічі президентів США Росії, американський лідер скликає закриту нараду з членами Конгресу, передає «CNN». Кого саме з конгресменів запросять на зустріч і яким буде порядок - в Білому домі не уточнили, повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, 16 липня в Гельсінкі за зачиненими дверима відбулася офіційна зустріч президентів США і Росії - Дональда Трампа і Володимира Путіна. Як раніше повідомлялося, Трамп на зустрічі з Путіним відмовився від заяв, підготовлених Білим домом.

Опублікував: Тетяна Ісічук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...