Шерачка з Машерочкою знов посварились: Лукашенко відмовився їхати на зустріч з Путіним

Хоча на ній президенти мали обговорювати кандидатуру генерального секретаря ОДКБ.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко не захотів їхати на зустріч з Путіним в рамках роботи вищої Євразійської економічної ради. Засідання пройде в Санкт - Петербурзі за участю Росії, Вірменії, Казахстану і Киргизії, передають Відомості.

Сам Лукашенко не пояснив причину своєї відсутності. За словами голови палати представників національних зборів Білорусі Володимира Андрійченка, ЄЕР не приймає важливих рішень, а сам союз перетворюється у політичний проект. "Приймаються протекціоністські рішення, які суперечать законодавчій базі Союзної держави і ЄЕР, причому це робиться практично регулярно", - додав чиновник.

Лідери країн союзу збираються підписати кілька десятків документів технічного характеру, які стосуються розвитку інтеграційних процесів. Крім того, буде завершена робота над митним кодексом. Також президенти обговорять кандидатури генерального секретаря ОДКБ (Організація Договору про колективну безпеку), який змінить представника Росії Миколи Бордюжу.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Джонсона не можна карати за те, що він вчинив правильно: Демократ заступився за спікера-республіканця, якого хочуть усунути з посади

неділя, 5 травень 2024, 15:34

Конгресмен від Демократичної партії Джеррі Надлер заявив, що Майка Джонсона не слід лишати посади спікера, караючи його за те, що він "вчинив правильно". Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. За його словами, демократи мають рацію, ря...

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.