Шість вибухів складів Муженко з заступником пережили спокійно і залишилися на своїх посадах, - Бутусов

Муженка треба звільняти, а цього Порошенко перед виборами не зробить, навіть якщо злетить у повітря залишок боєприпасів, вважає журналіст.

Віктор Муженко

Начальник Генштабу Віктор Муженко і його заступник Микола Шевцов на своїх посадах спокійно пережили шість вибухів складів, включаючи три арсенали стратегічного значення, спокійно пережили втрату більшої частини усіх запасів боєприпасів в країні. Про це у своїй статті пише Юрій Бутусов, інформують Патріоти України.

На його думку, ясна річ, що звільняти треба Муженка, а цього Порошенко перед виборами не зробить, навіть якщо злетить у повітря залишок боєприпасів.

"Армією повинен керувати той, хто залежить і зобов'язаний усім президенту, той, хто повинен бути впевнений — що ти накоїв, яке б лихо не приніс, тебе все одно не звільнять, якщо ти виконуєш будь-які, навіть самі суперечливі і безглузді команди президента, — зазначає експерт. — Порошенко дозволяє керівникам, які безпосередньо відповідають за безпеку арсеналу, спокійно ухилятися від будь-якої відповідальності. Муженко дозволив собі взагалі не з'явитися на засідання РНБО під приводом, що він нібито особисто очолює гасіння пожежі. Тобто все вже вибухнуло, але керувати роботою двох пожежних танків повинен не хто інший, як особисто головнокомандувач ЗСУ, генерал армії!

Але чому, в такому разі, на засідання РНБО не був делегований заступник начальника Генштабу Шевцов? Адже безпека арсеналів — це його безпосередні обов'язки, йому в Ічні нічого робити, все вже вибухнуло, час відповідати! Але Шевцов мовчить, нема його й на прес-конференціях. Він не звітує, чому не виконана робота у тому обсязі, як було наказано планом РНБО 2017 р. із забезпечення безпеки арсеналів і баз".

Джерело: DT.UA
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...