Шкода, що закрили: Яким був відкритий дитячий басейн просто у київському дворі (архівні фото)

У 1990-х басейн закрили, залишивши напризволяще...

Це чудова ідея. Так і хочеться повернутися в дитинство та скупатися у такому...

"Наприкінці 1950-х на Першотравневому масиві (вул. Уманська) прямо на подвір'ї житлового будинку спорудили відкритий дитячий басейн. Ні до, ні після подібного в Києві не було. Вже в 1970-і його реконструювали: звели павільйон із допоміжними приміщеннями, збільшили ванну (25×10 м із 4-ма доріжками). Басейн функціонував цілий рік. Споруда отримала нового власника — ПЗЗ і відповідну назву — “Локомотив”. У 1990-х басейн закрили, залишивши напризволяще. Зараз територія обнесена високим парканом. Що за ним — невідомо… Игорь Однопозов", - йдеться у дописі в групі "Клуб корінного киянина".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...