«Шоб ты сдох – пад#а российская, шоб ты своей тушёнкой подавился»: Жебраки в окупованому Донецьку "дякують" "асвабадітєлям"

Ізя Кацман дивується: "І чого це я пад#а російська - де я і де Росія?".

Російські бойовики у Донецьку. Фото: strategiya.az.

Відомий горлівський «асвабадітєль» Олексій Петров (він же - Ізя Кацман) на Різдво не зміг подати милостиню жебракові, через що засмутив бездомного, який побажав йому вдавитися продуктами російського виробництва. Про це Олексій Петров розповів на своїй сторінці у Фейсбуці, передають Патріоти України і цитують далі:

«Возвращался от родителей, проведал на Рождество. Остановился в центре города. Подошёл нищий, попросил - подать. Я ответил по христиански- "Прости, бог подаст"...

В ответ услышал -"Шоб ты сдох - падла российская, шоб ты своей тушёнкой подавился."Ну хрен с ней, с падлой...

НУ ПОЧЕМУ РОССИЙСКАЯ? Где блядь я и где Россия?

P.S. Но самое обидное,что подать то действительно - нечего. И вас с Рождеством....», - пише Олексій Петров .

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...