Шок: Трамп все знав про Флінна і його таємні контакти з послом Росії

Президент США Дональд Трамп знав протягом тижнів про те, що його колишній радник з національної безпеки Майкл Флінн вводив в оману віце-президента Майка Пенса про свої контакти з послом Росії Сергієм Кисляком.

Президент США не поспішав звільняти радника

Президент США Дональд Трамп знав протягом тижнів про те, що його колишній радник з національної безпеки Майкл Флінн вводив в оману віце-президента Майка Пенса про свої контакти з послом Росії Сергієм Кисляком. Про це повідомляє агенство Reuters.

Трамп був обізнаний про переговори ще наприкінці січня, проте не відразу вжив заходів по усуненню свого радника від обов'язків.

Як повідомлялося, радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн залишив займану ним посаду. Раніше Міністерство юстиції США попередило адміністрацію Трампа, що Флінн ввів в оману посадових осіб адміністрації щодо його комунікацій з російським послом, і що він є "потенційно уразливий для шантажу з боку Росії".

Сам Флінн заявив, що обговорив з послом РФ питання висилки 35 російських дипломатів і розмови про санкції не було.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...