Шокінці працюють: ГПУ готувалася оголосити про підозру Саакашвілі - журналіст

Голові Одещини збиралися "пришити" перевищення службових повноважень у так званій "горіховій" справі.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:www.bbc.com

Пришло время это написать. Примерно два месяца назад мне по большому секрету один человек показал в электронном виде "підозру у вчиненні кримінального злочину... Саакашвили". Видела это своими глазами, иначе бы не поверила, что такое возможно." - пише у своєму Facebook журналіст Олена Яхно, інформують Патріоти України, продовжуючи:.

У меня не было возможности изучить документ. Помню только, что это была ст. 365 ККУ (перевищення влади або службових повноважень) и касалось она "орехового" дела.

Долго искали и таки нашли в ГПУ человека, который это подписал. Насколько я знаю, дедушка незадолго до своей отставки пошел согласовывать этот документ с президентом. Слава Богу, ПАП хватило ума это завернуть и жестко пресечь.

А вы удивляетесь, что они могут Трепаку "підозру" состряпать. Там уже полностью утеряна адекватность и связь с реальностью. Они и не такое могут.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...