Шокуюча знахідка: Собака на пустирі знайшла немовля (відео)

У Запоріжжі собака, яку вигулювала хазяйка, знайшла на пустирі новонароджене немовля.

У Запоріжжі на пустирі собака знайшла немовля. Фото bdzhola.comУ Запоріжжі покинуте немовля ледь не загинуло від переохолодження. Наразі дівчинка перебуває у відділенні реанімації новонароджених, повідомляють Патріоти України із посиланям ТСН.

Дитину знайшла жінка з собакою, яку вона вигулювала. До приїзду медиків господиня пса відігрівала немовля. Наразі дівчинка в реанімації, а поліція шукає її матір.

Власниця вівчарки Тетяна вигулює собаку Рода двічі на день, але напередодні прокинутися довелось раніше – вівчарка надто просилася на вулицю. Біля гаражів собака зупинився та потяг жінку за собою, а за кілька метрів та побачила голе немовля. Згодом з'ясувалось, що дівчинка з'явилась на світ усього кілька годин тому.

Наразі дівчинка перебуває у відділенні реанімації новонароджених. Лікарі відзначають, що коли немовля привезли до лікарні, його температура була лише трохи вище 31 градуса. Дитина довгий час пролежала на голій землі та ледь не померла від переохолодження. Наразі життю дівчинки вже нічого не загрожує.

Матір немовляти шукають правоохоронці. А поки кажуть, що будуть опікуватися та допомагати необхідними речами. Жінці, яка знайшла дівчинку, запропонують стати хрещеною. А Роду, який фактично врятував життя дитині, вже пообіцяли справжній собачий бенкет.

Немовля ледь не загинуло від переохолодження. Господиня пса відігрівала дитину до приїзду медиків. Зараз дівчинка в реанімації, а поліція шукає жінку, яка її народила.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...