Шокуюче вбивство на південному заході Франції

У будинок для літніх людей увірвався чоловік у капюшоні, озброєний ножем і обрізом. У будинку для літніх людей в містечку Монферьє-сюр-Ле живуть понад 60 людей, яких довелося евакуювати.

У результаті нападу озброєного чоловіка на будинок для літніх ченців біля міста Монпельє на південному заході Франції загинула одна жінка. Про це повідомляє ВВС з посиланням на місцеві ЗМІ.

Зазначається, що поліцію сповістили про цей інцидент пізно ввечері у четвер. "У цьому будинку для літніх людей в містечку Монферьє-сюр-Ле живуть понад 60 людей - чоловіків і жінок. Більшість з них раніше займалися місіонерською діяльністю в Африці", - йдеться у повідомленні.

Як інформує агентство Reuters з посиланням на неназвані джерела, поки що немає жодних вказівок на те, що напад був терактом. Жінка, яка загинула, встигла зв'язатися з поліцією, перш ніж нападник убив її ножем. Поліцію також викликав наглядач, якому вдалося втекти.

Газета Le Figaro повідомляє з посиланням на джерела, близькі до розслідування, що в будинок для літніх людей увірвався чоловік у капюшоні, озброєний ножем і обрізом. Близько 60 мешканців будинку були евакуйовані. Поліція перекрила дороги в районі нападу, пошуки злочинця тривають.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...