Шокуюче відео: Вчені показали, як саме вірус СНІДу знищує клітини

Американський біолог створив анімаційний ролик, який візуалізує невидимі біологічні процеси.

Вірус СНІДу знищує клітини. Скрін відео.

Професор біології Університету штату Юта Джанет Іваса створив анімаційний ролик, який візуалізує біологічні процеси, невидимі людському зору, повідомляють Патріоти України з посиланням на rusjev.net.

Аніматори і вчені обробили дані десятиліть вивчення вірусу ВІЛ, а також його взаємодії зі звичайними клітинами, і створили картинки на цю тему.

Нещодавно вчені з Гарварду і Медичного інституту Говарда Хьюза розробили новий 3D-мікроскоп, за допомогою якого можна в найдрібніших деталях спостерігати за функціонуванням імунних клітин. Після цього вони відразу ж зняли те, що відбувається в імунній системі людини на відео. «Його можна використовувати для вивчення практично будь-якої проблеми в біологічній системі або організмі, яку я тільки можу придумати», - говорив тоді співавтор дослідження і професор Гарварда Томас Кірхгаузен.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...