Шокуючі ціни на продукти на окупованому півострові,- журналістка

Продукти у Криму в кілька разів дорожче, ніж на території материкової України.

Фото: Цены на конфеты в Крыму (facebook.com/irina.romaliyskaya)

Продукты на полуострове стоят в несколько раз дороже, чем на территории материковой Украины В оккупированном Россией Крыму жителям придется раскошелиться на 500 грн, чтобы просто перекусить в кафе.

О ситуации из личного опыта рассказала журналистка Ирина Ромалийская на своей странице в социальной сети Facebook.

"Мой синий Winston – 100 руб или 47 грн (в Киеве – 23 грн). Кафе в центре Симферополя я съела харчо и выпила чай. Коллега – кофе, суп и бургер. 500 грн", – пишет она.

Фото: Стоимость индейки на полуострове (facebook.com/irina.romaliyskaya)

Журналистка также отметила, что выпить американо с молоком на улице обойдется в 100 руб (47 грн), проехаться в маршрутке по городу – 6 грн. Если же захочется поужинать дома, то за развесные пельмени из гастронома нужно заплатить 110 грн, а за свиную корейку в бывшем "Сильпо" - 156 грн.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...