"Шпигуни Путіна" у Європі, - російський офіцер

Російський офіцер розкрив грандіозну операцію Кремля

ФСБ Росії відправляла своїх шпигунів до Європи під виглядом мігрантів.Про це заявив російський офіцер-втікач, передає газета Die Welt.

"Нам вдалося закинути в Європу шпигунів, замаскованих під мігрантів. Про результати доповіли президентові, і він схвалив їх", - заявив колишній високопоставлений офіцер ФСБ на ім'я Ігор у документальному фільмі "Холодна війна Путіна".

У Росії він мав звання полковника і обіймав у ФСБ посаду керівника відділу по боротьбі з тероризмом і протидії політичному екстремізму, що підтверджується груповим фото, на якому зображена верхівка спецслужби.

За його словами, ФСБ ще з 2002 року "постачала чеченцям фальшиві документи". Останні свідчили про те, що "їх переслідували у себе на батьківщині, і вони отримували притулок в Європі".

За допомогою цих "політично переслідуваних" чеченців російській спецслужбі вдалося створити в Європі справжнісіньку мережу агентів. Вони "інтегрувалися в мусульманські діаспори в Німеччині, Великобританії і Франції, і коли вони знадобляться для того, щоб вплинути на політичну ситуацію в інтересах Кремля, ці агенти почнуть свою роботу". "У цьому я впевнений", - заявив Ігор, який нині переховується в Європі.

Підтвердив цю інформацію і голова чеченського культурного товариства в німецькому місті Кіль Тимур Дугазаєв.

Екс-офіцер повідомив, що агенти "займаються стеженням за критиками режиму і потенційними ісламістами".

Голова німецької контррозвідки Ханс-Георг Маасен впевнений, що "ФСБ цілеспрямовано сприяє притоку радикальних ісламістів до Німеччини для того, щоб вони дестабілізували ситуацію в країні".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...