Штайнмайер - новий президент Німеччини

Його обрали в першому турі

Штайнмайера вибрали новим президентом Німеччини. Він в першому турі набрав 931 голос виборників при 631 необхідному для перемоги.

Колишній міністр закордонних справ Франк-Вальтер Штайнмаєр обраний новим президентом ФРН. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на DW, інформують Патріоти України.

Франк-Вальтер Штайнмаєр був єдиним кандидатом від блоку Християнсько-демократичний союз і Християнсько-соціальний союз Німеччини, а також Соціал-демократичної партії Німеччини і набрав абсолютну більшість голосів представників Федеральних зборів вже в першому турі. Зокрема, за Штайнмайера проголосував 931 виборець з числа депутатів Бундестагу і делегатів земельних парламентів при необхідному 631 голосі для перемоги в першому турі.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Родич Тищенка є фігурантом справи щодо розкрадання 140 млн - журналістське розслідування

понеділок, 6 травень 2024, 23:03

Чоловік сестри нардепа Миколи Тищенка Герман Блінов став фігурантом справи про розкрадання коштів під час будівництва метро на Виноградар. Про це повідомляє Bihus.Info, передають Патріоти України. За даними слідства, 140 мільйонів у жовтні 2022 року як...

В Україні ліквідували сина російського генерала Лапіна (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 22:51

На війні в Україні могли ліквідувати сина російського воєначальника Олександра Лапіна. Відповідне повідомлення з'явилося в російській групі "Новости Волгоград", передають Патріоти України. "Прийшли трагічні звістки з фронту. У зоні проведення спеціальн...