"Швидка" не встигла: У Києві жінка народила маля прямо на платформі

Це перша дитина, яка народилася на залізничній станції "Дарниця".

Приміський вокзал "Дарниця". Фото: Vgorode

Дитина з'явилася на світ безпосередньо на платформі на лавці, повідомляють Патріоти України зпосиланням на Магістраль.

"Пологи у вагітної пасажирки, яка зійшла з поїзда № 777 Шостка-Київ, прийняла чергова по вокзалу Яна Якименко.

Інцидент стався пізно ввечері 17 квітня. Оператор повідомив працівниці станції, що з електрички зійде вагітна, у якої відійшли води.

"Її мала зустріти я, тому що лікар в цей час приймала важку пацієнтку в медпункті. Ніхто й подумати не міг, що все буде так швидко. Ми викликали "швидку", а я побігла на платформу", - розповідає Яна Якименко.

Про породіллю відомо, що її звуть Наталя, їй 41 рік і це у неї третя дитина. Жінка спеціально їхала в столицю за два тижні до пологів. Однак в електричці у неї відійшли води і їй довелося зійти з поїзда. Жінка разом з черговою пройшли буквально 20 м, і вагітна сказала: "Все, здається, почалося".

Вони дивом дійшли до останньої лавки, і дитина майже одразу з'явився на світ. Разом з черговою по вокзалу допомагав жінці і пасажир з досвідом партнерських пологів.

"Дівчинка народилася маленька, я їй, як змогла, прочистили носик - і маля почало дихати, не плакало. Поклали дівчинку матері на живіт. За 10 хвилин приїхала "швидка", - згадує Яна Якименко.

Заступник начальника центру регіональних перевезень пасажирів станції Дарниця Валентина Хрущ також дуже зраділа такій новині. Ця немовля - перша дитина, яка народилася на станції".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...