Сімейна справа: Жінка-підприємець з Луганщини шиє спальні набори для вояків, старша донька служить в армії, а менша теж мріє захищати батьківщину (відео)

В 2013 році жінка викупила порожнє приміщення та облаштувала на 1-му поверсі власну крамницю, на 2-му ж мріяла зробити тенісну залу для дітей, проте війна з Росією внесла свої корективи...

Коли підприємець їздила через блок-пости до Харкова за товаром, то бачила, що бійці потребують теплого одягу. Тоді вона встановила на 2-му поверсі швейну машинку й почала шити матраци для українських військових, - йдеться в сюжеті Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"Матраци великі, широкі, зручні", - горить жінка про свою продукцію.

Її старша донька вже 2 роки служить у Збройних Силах України. Молодша - 11-річна Дарина - активно допомагає військовим: "Я допомагаю мамі робити матраци. Сортую речі. Інколи можу написати бійцям вірш, передати їм".

У майбутньому дівчинка, як і її сестра, мріє стати військовим. "Зараз я закінчу ходити на боротьбу. Потім вступатиму на військового... Коли університет та усе позакінчую, піду на солдата вчитися", - говорить дівчина.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...