Сімейний бізнес: Киянин з племінницею організували бордель (відео)

У Києві затримали п’ятьох осіб, які організували "інтимний" бізнес на території Солом’янського району.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції, передають Патріоти України.

"Ми з’ясували, що організаторами виявилися двоє родичів – дядько із 27-річною племінницею. Жінка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за звідництво. Родичі розподіляли ролі у групі. Їм допомагали троє колишніх повій" - розповіли у поліції, уточнивши, що з’ясували це, провівши сім санкціонованих обшуків у столиці та інших областях країни.

Під час обшуків у квартирах, де працювали дівчата, правоохоронці вилучили гроші, банківські картки та мобільні телефони і направили на експертизу.

"Оголошення про надання інтимних послуг клієнти знаходили у мережі Інтернет, після чого домовлялися про оплату із так званими диспетчерами. Дівчата чекали на клієнтів у квартирі або виїжджали на вказану адресу за грошову винагороду у сумі 1200-1500 гривень за одну годину. Половину цієї суми повії переказували на картку організатора, який розподіляв її як заробітну платню іншим працівникам, іншу - залишали собі", - заявив начальник київського ГУ Національної поліції Андрій Крищенко.

Наразі затримані п’ятеро учасників "притону", з ними спілкуються слідчі, ще одна людина перебуває в розшуку. Трьом жінкам оголошено про підозру у втягненні до заняття проституцією, їм загрожує до семи років позбавлення волі. Щодо інших учасників питання про притягнення до кримінальної відповідальності ще вирішується.

Як зазначається, оперативні заходи щодо злочинної групи, яку очолювали дядько із племінницею, тривали шість місяців.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...