Сімох росіян судитимуть у Турції за підготовку терактів

Сім громадян Росії постали перед судом за звинуваченням у підготовці терактів у Стамбулі. Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на турецькі ЗМІ.

Семь граждан России постали перед судом по обвинению в подготовке терактов в Стамбуле. Об этом сообщает РИА Новости со ссылкой на турецкие СМИ.

Отмечается, что суд рассматривает дело девяти предполагаемых боевиков террористической организации «Исламское государство»*.

По уточнённым данным, теракты планировались в июне 2016 года. Однако подозреваемые в их подготовке были задержаны в ходе определения места атаки.

При этом отмечается, что известны личности подозреваемых — Зелимхан Цайсаев, Аза Бепджахоба, Зукра Борчашвили, Салман Дакаев, Киури Хацаев, Бекхам Алимханов, Хассан Орстхо, Фуат Гюнеш и Фатьма Алтынташ.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...