"Сірий кардинал" Путіна Сурков прибув на Донбас з несподіваною для терористів пропозицією

Згідно з інформацією джерел в СБУ, "сірий кардинал" Путіна - Владіслав Сурков (справжнє прізвище Дудаєв), прибув на окуповані російсько-терористичними військами території з наказом для бойовиків та терористів готуватися до повернення цих земель в Україну.

Мені важко щось коментувати по "гарячих слідах", та все ж одна думка є:

Повернення Донбасу до складу України не означає, що там одразу запанує Український дух. Путінське оточення планує "увіпхнути" Донбас через свою 5-ту колону в парламенті та в АП, шляхом протягування закону "Про особливості місцевого самоврядування" у другому читанні, в якому прописано "особливий порядок" для ОРДЛО. Саме тому, 5-та колона активізувалася, відчуваючи наближення дострокових парламентських виборів.

Та не опускаємо рук! Ми, як Націонал-патріотична частина суспільства також активізувалися і розуміємо, що у війні ти або виграєш, або капітулюєш. Всі оці "за мир без війни" - це якраз не переможне рішення, ба навіть не компромісне а відверто втовкмачена агентурою, на кшталт Пінчука, Мєдвєдчука, Бойка, Вілкула, Рабіновіча чи Савченко капітуляція. Ворог працює на всіх напрямках, як на військовому так і на громадсько-політичному тлі. І якщо на фронті, Хлопці регулярно дають рішучу відсіч окупантам, то в тилу розслабились аж занадто, заколисані "мирним небом над головою".

Опублікував: Назар Приходько
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...