Сюмар розповіла, як її дочка отримала завдання від адміна "Синіх китів"

Затриманих двох адміністраторів "груп смерті" поліція вже відпустила

Нардеп Вікторія Сюмар розповіла, що її 14-річна дочка також отримувала завдання від адміністратора "групи смерті". Про це йдеться на сторінці в Facebook нардепа, інформують Патріоти України.

"Історія про "синіх китів" здається дивною, якщо вдома немає дітей-підлітків. А коли твоя 14-річна дочка каже, що півкласу "в грі", і їй тільки що адмін відправив завдання взяти лезо і на руці вирізати 4.20 ... - не смішно. Звернулися в поліцію ", - розповіла Сюмар.

Вона підкреслила, що те, що поліція знайшла адміністраторів "синіх китів" - історія про те, як поліція змогла реально врятувати життя.

"Коментувати не буду, сподіваюсь на коментарі суду", - написала Сюмар.

Як повідомлялося, в Києві затримали двох адміністраторів "груп смерті" в соціальних мережах. Але незабаром поліція відпустила затриманих, які виявилися студентами медичного вузу.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...