Скандал в Чернігові: Коту зробили татуювання, яке підірвало мережу (фото)

Зоозахисники готуються взятися за справу, а власник заявив, що хотів додати коту унікальності.

СкріншотПроцес роботи тату-майстер опублікувала в своїх сторіз в Instagram. Пізніше фото кота без свідомості, якому на грудях голкою роблять малюнок, запостили в групі зоозахисників UAnimals і зібрали понад 800 репостів і 2 тисяч реакцій, повідомляють Патріоти України.После того, как поступок хозяев кота разлетелся в соцсетях, те сразу начали оправдываться.

Хозяин Яши – Анатолий Логинов – в Instagram написал, что татуировки делали под присмотром ветеринара и под наркозом, а рисунком на теле животного они якобы пытались придать ему "уникальности". Татуировку кота мужчина назвал "богоугодным делом". Он уточнил, что не живет в Чернигове - туда приехали только чтобы сделать коту рисунок на теле.

"Бог создал нас разными и попытка загнать всех в рамки "одинаковости" - гневить Бога и пытаться нарушить его замысел. Конечно, если вы бездушный атеист и не верите в Бога, то и дальше можете осуждать нашу попытку придать уникальности нашему домашнему любимцу - коту Яше", - говорится в его комментарии.

К слову, и сам Логинов признает, что фото процесса татуировки кота – ужасные.

"Конечно, эти фото не должны были появиться в Сети, ведь когда людям делают операции, в этот момент выглядят они не лучшим образом", - добавил он.

В свою очередь хозяйка четвероногого – Елена Иваницкая – написала, что ее кот живет счастливой жизнью и не кастрирован, потому что она этого категорически не приемлет.

"Он не кастрированный - это я категорически не воспринимаю! У кота есть котята, он нереально умный и живет счастливой жизнью. Татуировки сделаны на верхний слой кожи 1-2 мм, никакой боли кот не чувствовал, сразу после процедуры вел обычный образ жизни! Мнения разделились "за" и "против". Сколько людей -Столько мнений", - написала Иваницкая.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...

"Хороші русскіє" переймаються питанням, коли Росія звернула не туди? Та не було ніякого повороту, - Валерій Пекар

понеділок, 6 травень 2024, 23:18

"Не хотів розводитися на цю тему, але надто часто вона звучить у бесідах із західними партнерами: коли Росія звернула не туди? Цим же питанням переймаються "хороші русскіє": вони шукають момент, коли стався злам траєкторії, коли хороший Єльцин перейшов...