​Скандал зі скандальними журналістами: У Києві напали на знімальну групу одного з каналів (відео)

Група спеціалізується на критиці будівельних майданчиків України. На «зуби» знімальникам трапляються забудовники різного ґатунку сумлінності. Однак амплуа у хлопців досить ризиковане.

Невідомі спортивної статури накинулись на телевізійників проекту "Житлобуд". Про це повідомляє телеканал ZIK, на якому виходить ця програма, зазначають Патріоти України. Там розповіли, що знімальна група приїхала на місце скандального будівництва по вулиці Мічуріна, 44. Читайте також СБУ на Рівненщині затримала знімальну групу телеканалу "ZIK" На місце події невідомий чоловік схопив ведучу Анну Закуцьку за руку та грубо виштовхав її за двері приміщення, а після почав стверджувати, що вона сама на нього накинулась. Коли знімальна група сідала в машину, невідомі взагалі накинулись на камери.

Опублікував: Лесь Лісовик

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...