Скандальній екс-судді, яка переслідувала активістів Майдану, відмовлено у поновленні на посаду

Вищий адмінсуд відмовив у поновленні на посаді скандальної екс-судді Печерського районного суду Києва Оксані Царевич.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар Вищої ради правосуддя Оксана Лисенко. «Вищий адміністративний суд України сьогодні відмовив у задоволенні позову О.Царевич», - написала вона.

Вища рада юстиції, розглянувши дисциплінарну справу, зазначила, що дії судді Царевич при розгляді десяти справ щодо водіїв-учасників акцій протестів в період з листопада 2013 року носять упереджений характер.

15 вересня 2016 року Вища рада юстиції рекомендувала президенту України звільнити Царевич з посади судді. 29 вересня президент звільнив Царевич за порушення присяги. Царевич оскаржувала указ президента про своє звільнення з посади у Вищому адміністративному суді.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...