Скандально відома фанатка Гітлера зі Львова вимагає поновлення на посаді

Звільнена за привітання фашистського диктатора у соцмережі вчителька подала в суд на школу і Львівську міськраду.

Звільнена Мар'яна Батюк вимагає повернути посаду. Фото: dialog.ua"Відома" своїм скандальним постом вчителька з Львівської школи № 100, яка привітала Адольфа Гітлера з днем народження, та й взагалі розхвалювала його, не дає про себе забути. Тепер Мар'яна Батюк вимагає повернути їй посаду, гроші і виплатити компенсацію за "вимушений прогул", повідомляють Патріоти України.

Варто відзначити, що Батюк обіймала посаду заступника директора з навчально-виховної роботи, але була звільнена "за вчинення аморального проступку", який директор навчального закладу порахував несумісним з продовженням даної роботи.

Пост М.Батюк, за який її звільнили. Фото: Соцмережі

Наказ був підписаний 25 квітня 2018 року. Зараз Батюк вимагає в судовому порядку визнати

це звільнення незаконним і поновити її на займаній раніше посаді. Слухання призначено на 25 червня.

Джерело: Диалог.UA
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...