Скандальний Ківа похвалився розкішним відпочинком у Туреччині (фото)

Голова соцпартії зазначив, що для нього відпочинок це можливість провести час з дітьми.

Ілля Кива з дітьми в Туреччині. Фото: Instagram

Голова Соцпартії України Ілля Ківа травневі свята вирішив провести з дітьми – сином і донькою. Своїх нащадків екс-радник МВС повіз до Туреччини, звідки вже встиг напостити в Instagram трішки пляжних фото, повідомляють Патріоти України.

І. Ківа у спортзалі. Фото: Instagram

Зокрема, Ківа похвалився донею в купальнику та собою в спортзалі, як і завжди. "Ківи - офіцер поліції у відставці, чинний офіцер поліції і майбутній офіцер поліції", - підписав гордий батько світлину зі своїми дітьми.

Ківа з сином. Фото: Instagram

Раніше міністр юстиції України Павло Петренко підтвердив, що дійсно декілька днів відпочивав разом із родиною на травневі свята у Туреччині. "Ні, не знімав і не знімаю жодних вілл за 3 тисячі євро на добу. Суцільна дурість арендувати номери такої вартості. Зупинилися у номері з виходом до басейну, що підтверджується ваучером, фото якого додаю спеціально для автора "псевдорозслідування", - заявив він.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...