Схожа свиня на бика, та рилом не така: Депутат-сепаратист назвав прапор України "бандерівским, з яким німців зустрічали"

Цей манкурт стверджує, що має свій "флаг", а в минулому році не встав, коли звучав гімн України, визвавши при цьому бурхливе схвалення сепаратистів Донбасу.

Депутат Миколаївської обласної ради від фракції «Нова держава» Микола Скорий образив державний символи України, назвавши прапор країни «бандерівським».

Депутат Миколаївської облради Микола Скорий назвав прапор України "бандеровским, с которым немцев встречали". Давайте зробимо це чмо популярним!,- так написав у своєму Твіттері С.Аквіла

- Ви вибачте, коли я дивлюся на той бандерівський прапор, я його не рву, але ви мене повинні зрозуміти. Те стріляли вони там, потім патріоти ці стояли, теж трималися за серце, а потім руку до сонця, ви знаєте цей жест. Не чіпайте мене. Ви хочете, щоб у вас був цей прапор - хай буде. Німців з цим прапором у Львові зустрічали. Я комуніст, у мене є своя партія і свої прапори. Я не чіпаю ваш прапор і гімн, якщо вам подобається - я не заперечую. Це ваш прапор. Це моя думка. Під ним німців у Львові зустрічали, - сказав Микола Скорий.

Голова комісії Юрій Кормишкін відразу зробив зауваження депутату.

- У мене питання до наших правоохоронних органами, адже постійно говоримо про сепаратизм. Він їсть хліб, дихає повітрям України, але не поважає Україну. Ця людина не поважає символи держави, - зазначив він.
Раніше Скорий оскандалився тим, що як депутат від «Нової держави» вирішив сидіти, в той час, коли його колеги стояли під час звучання державного гімну України.

Перший віце-губернатор Микола Романчук звернув увагу депутатського корпусу на Миколу Швидкого, заявивши, що він проявляє неповагу до України.

- Шановні депутати, зверніть увагу на депутата Швидкого, який не поважає Україну і не встає демонстративно під час гімну! Чому Микола Скорий не встає, коли звучить державний гімн? Він не поважає Україну? У нас в залі сепаратисти? - Задався питанням Микола Романчук.

Колишній комуніст відразу почав кричати, що має причину, тому і не встає.

Виправдання депутата відразу ж викликало гнівну критику від інших представників депутатського корпусу, які почали кричати йому услід: «Потрібно стояти!», «Це неприпустимо!», «Тетяна Василівна (Демченко, прим.), Це ваш депутат?», «Вас вибирали за українськими законами, це неповага ».

Прямо біля входу з сесійної зали Микола Скорий знову зупинився і промовив чергове виправдання.

- Це моя зневага до того, що відбувається в країні. Може і неправильно. Але я сказав свою позицію, - додав Микола Скорий.

Прихильники бойовиків Донбасу впевнені, що депутат Миколаївської обласної ради Микола Скорий, який дозволив собі сидіти під час звучання державного гімну України, стане керівником області після перемоги російсько-терористичної організації «Новоросія».

Така заява в той час з'явилася у відкритій групі «Правда в Новоросії» ВКонтакте, передплатниками якої є понад 2600 осіб.

Також в повідомленні обіцяють стратити патріотів України.

- У Миколаєві ще багато наших хлопців, які відстоюють ідеали Новоросії, і їм потрібна підтримка всіх жителів Донбасу. Честь і хвала Миколі Швидкому, який поставив на місце кропу в сесійній залі облради. Не приведи той час коли над Миколаєвом ми встановимо прапор Новоросії, і тоді заграє на весь ЮГ гімн Великої Нової Держави. І такі люди як Микола Скорий керуватимуть регіоном, - було сказано в повідомленні.

Джерело Миколаївські Вісті




Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...