Скільки коштує один робочий день надії російської опозиції (відео)

Після того, як російський ЦВК відмовив Олексію Навального у реєстрації в якості кандидата на президентські вибори, голова ФБК звернувся до Верховного суду зі скаргою.

Олексій НавальнийГоловна ж суддя Олена Памфілова звинуватила опозиційного політика у "зароблянні грошей тим, що Навальний збирав гроші незаконним шляхом", - передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

То скільки коштує один день опозиціонера? 335 доларів або 18 811 рублів – стільки в середньому становив щоденний дохід Олексія Навального за останні шість років (з 2011 по 2016 роки).

Основний прибуток надії російської опозиції – це підприємницька та адвокатська діяльність. Також у власності голови ФБК третина квартири в Москві, площею у 78 квадратних метрів, та два автомобілі – Hyundai Elantra 2004-го року випуску і "Лада-Самара" (ВАЗ 21083) 97-го року.

За словами самого Навального, він пересувається на Land Rover Freelander 2 2012 року, яким користується на правах оренди, та Ford Explorer теж 2012 року випуску.

Дружина Навального Юлія за три роки (з 2013 по 2016 роки) заробила близько 257 тисяч рублів, а на банківських рахунках лежать майже три мільйони рублів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Конфіскація російських активів: Міністр юстиції Малюська розповів про три ймовірні сценарії

субота, 27 квітень 2024, 23:00

Питання конфіскації російських активів буде вирішене на саміті G7 в середині червня. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «У середині червня в Італії відбудеться саміт на рівні лідерів...

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:39

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...