Скільки підприємства ОРДЛО заплатили в бюджет України

Про те, хто кого годує і що з цим робити

Фото з відкритого джерелаПро це повідомила народний депутат України Вікторія Войцицька, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, за даними державної фіскальної служби (ДФС), в 2016 році підприємства з окупованих районів Донбасу заплатили в бюджет України податків та ЄСВ на 6,3 млрд гривень.
За словами Войцицької, в лютому 2017 року радник голови СБУ Юрій Тандіт заявив, що за 2015 рік підприємства, які зареєстровані в Україні і знаходяться на території ОРДЛО, заплатили до бюджету України майже 20 млрд гривень, а за 2016-й – 31,7 млрд гривень.
“Яка ж реальність? Згідно з даними Державної фіскальної служби, наданим у відповідь на запит, підприємства з окупованих районів Донбасу в 2016-му заплатили Україні податків та ЄСВ на 6,3 млрд гривень. Ще 1,4 млрд гривень сплатили підприємства, що знаходяться на лінії зіткнення”, – вказує нардеп.
Водночас, Войцицька вважає, що для цих підприємств існують більш актуальні загрози, ніж припинення залізничного сполучення та інше.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...