Скрепна любов: На Московії підліток задушив молодшого брата, який заступився за маму

Під час сімейної сварки 17-річний хлопець задушив молодшого брата і втік

У квартирі одного з житлових будинків на південному заході Москви виявили тіло десятирічного хлопчика з ознаками насильницької смерті. Про це "Ленте.ру" повідомили в столичному управлінні Слідкому Росії. За підозрою у вбивстві розшукується 17-річний юнак.

Злочин стався у вівторок, 27 грудня, в квартирі будинку на Ломоносовському проспекті. "Від отриманих ушкоджень хлопчик помер на місці", - розповіли слідчі. За інформацією джерела в правоохоронних органах, хлопчик був задушений.

За інформацією РЕН ТВ, підозрюваний в скоєнні злочину - брат загиблого. У нього з матір'ю виник конфлікт, молодша дитина зважився заступитися за жінку. Тоді юнак задушив того пакетом, після чого втік. Всього в родині було троє дітей.



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...