Скрепна збочена жорстокість: У Росії вкотре на дереві повісили собаку (фото)

Чоловік вночі повів пухнастого улюбленця за гаражі і холоднокровно повісив у дворі того ж будинку, де і проживав​.

Росію поглинає хвиля збочених вбивств та злочинів. Носії "високої духовності" постійно знущаються з тварин. Так от черговий збочинець у Пермі виконав "свій святий обов'язок":

"У Пермі стався новий випадок вбивства беззахисної тварини. У Закамському в ніч на 6 грудня шкуродер підвісивсобаку на дереві. Місцеві жителі, які виявили повішеного пса, підозрюють у скоєному свого сусіда. Він нібито вбив собаку за те, що вона «накакала в коридорі».

"Це був домашній, добрий собака, якого всі обожнювали. Собаці було всього сім місяців. Він вночі повів її за гаражі і холоднокровно повісив її у дворі того ж будинку де і проживав!", - розповідають очевидці. Господарі тварини написали заяву про те, що трапилося, в правоохоронні органи. «Викликали поліцію, ми змусили їх оформити справу, написали заяву. Але з їхньої поведінки було видно, що абсолютно все одно, сказали, що це ж просто собака», - додали пермяки. У МВС уточнили, що зараз за даним фактом проводиться перевірка.

Опублікував Церковний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...