Скрепно: На Росії корпоратив співробітників психлікарні перетворився в жорстоку бійку жінок через кульку, що луснула (відео)

На місце інциденту прибули три наряди ППС, два наряди ДАІ і наряд Росгвардії.

В місті Апатити Мурманської області РФ правоохоронцям довелося рознімати масову бійку після того, як хтось із співробітників обласної психіатричної лікарні, які проводили новорічний корпоратив, луснув чужу кульку.
Компанія з чотирьох сестер, які відзначали день народження, була незадоволена піснями, які просили включити співробітники психіатричної лікарні. Останньою краплею для початку масової бійки стала кулька іменинниці, яку «чи то випадково, чи то навмисно» проткнули лікарі.

Бійка почалася у будівлі кафе, але потім перемістилася на вулицю. У бійці брали участь в основному жінки у стані алкогольного сп'яніння. Чоловікам не вдалося їх розборонити, так як в результаті спроб припинити бійку вони були побиті. На місце інциденту прибули три наряди ППС, два наряди ДАІ і наряд Росгвардії, всього близько 15 співробітників силових відомств.

Учасниці бійки активно чинили опір затриманню, проте в результаті їх все ж відвезли у відділи поліції. Як з'ясувалося, одна з чотирьох сестер, які брали участь у бійці, перебувала на той момент в розшуку за крадіжку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Важко знайти людину, яка б зробила більше для ослаблення ЗСУ": Волонтер Донік відреагував на оголошення Росією у розшук Хомчака

вівторок, 7 травень 2024, 20:53

Відомий волонтер та військовий інструктор Роман Донік прокоментував у соцмережі "Фейсбук" оголошення колишнього Головнокомандувача ЗСУ, а зараз першого заступника секретаря РНБОУ Руслана Хомчака у розшук у Росії, передають Патріоти України. На думку До...

У серіалі українського телеканалу знявся актор-колаборант - ЗМІ

вівторок, 7 травень 2024, 19:51

У квітні 2024 року на українському телеканалі ICTV2 відбулася прем'єра серіалу "Подвійні ставки". У серіалі одну з ролей зіграв актор з Маріуполя Дамір Сухов, який виявився колаборантом, інформують Патріоти України. "Подвійні ставки" - це 8-серійна кри...