"Скрепоносцу" захотілось справжні документи: СБУ затримала бойовика "ЛНР" (відео)

Чоловік намагався потрапити на підконтрольну територію для того, щоб отримати український закордонний паспорт.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Співробітники СБУ затримали бойовика терористичної організації «ЛНР». Терориста курирували з Росії, повідомляють Патріоти України. Про це заявила прес-служба Служби безпеки України.

За інформацією СБУ, бойовик намагався потрапити на підконтрольну українській владі територію через пропускний пункт «Зайцеве». Повідомляється, що під час огляду жителя Краснодонського району, правоохоронці виявили у нього військовий квиток так званого «2-го армійського корпусу народної міліції ЛНР», який був захований у взутті.

За словами представників СБУ, бойовик намагався потрапити на підконтрольну територію для того, щоб отримати український закордонний паспорт, який був потрібен йому для виїзду в одну з країн Близького Сходу. Там чоловік планував стати найманцем в незаконному збройному формуванні. Також відомо, що затриманий перебував на бойових позиціях під час обстрілів терористами Станиці Луганської.

Бойовику оголошено підозру в скоєнні злочину по 258 статті кримінального кодексу, яка передбачає запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...