Скрепи чахнуть: Експерт про те, як союз Китаю і Саудівської Аравії вдарить по Москві

Китайський лідер вирішив активно співпрацювати з саудитами, а українці вже домовились зі США про відкрите небо.

Сі Цзіньпінь. Фото: cyplive.com.

Близькосхідне турне голови КНР Сі Цзіньпіна, під час якого він відвідає Саудівську Аравію, Іран і Єгипет, його зустріч з королем Сальманом ібн Абдель-Азізом аль Саудом принесуть Китаю багатомільярдні контракти. Про це політичний оглядач Олег Пономар пише на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Кемерон ознакомлен с докладом по расследованию дела Литвиненко. В четверг 21.01 ознакомят и общественность. Доклад должен быть жестким", — зробив висновок політичний експерт.

"Мега-важный визит лидера Китая в Саудовскую Аравию. Подписаны десятки договоров на много-много миллиардов долларов, в том числе — на строительство Китаем АЭС в СА. У кого-то плавятся скрепки в эти минуты", — іронізує оглядач.

"Как мы знаем, вступил в силу договор про "открытое небо" Украины и США. Это значит — взаимный доступ авиакомпаний на рынок друг друга, что означает — выше конкуренция, ниже цены, лучше сервис. Так вот такой же договор готовится и с Израилем", — відзначив політолог.

"В эти дни глава НАБУ Сытник посетит США, где будет встречаться с представителями правоохранительных органов США, в т.ч. и с ФБР, которые поделятся с Артемом... опытом. На всех. Также в ближайшее время с той же целью США посетит делегация Генпрокуратуры Украины", — резюмував Олег Пономар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...