Скрепи нариваються: Військовий корабель РФ перерізав шлях судну морської охорони України в Чорному морі

Інцидент стався біля так званої "вишки Бойка", яку вкрали в України і контролюють росіяни. Морська охорона відправила корабель "Григорій Куроп'ятников" стежити за одеським газовим родовищем.

Про це пишуть ПУ з посиланням на ТСН:

Українські прикордонники вчергове зафіксували незаконний видобуток газу на захопленій росіянами платформі в Чорному морі. Морська охорона відправила корабель "Григорій Куропятников" збирати докази протиправної діяльності для міжнародних судів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

латформу під назвою "Україна" експлуатують невідомі озброєні люди. Їх прикриває російський військовий корабель із ракетами, який перерізає курс українського судна, всупереч усім нормам безпеки на воді. Прикордонники фіксують ці події та отримують офіційні докази того, що російські військові кораблі прикривають незаконний видобуток газу на українському шельфі.

Йдеться про пограбування в особливо великих масштабах. Як повідомлялося, у вересні у Чорному морі українські прикордонники потрапили під приціл гармат російських військових кораблів. Інцидент стався в районах Галіцинського та Одеського газових родовищ в українських територіальних водах.

Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...