Нескрепно: Держдума проти інтимних стосунків росіян з іноземними туристами під час ЧС по футболу

"Ми своїх дітей повинні народжувати", - наголошує голова комітету Держдуми з питань сім’ї, жінок та дітей.

Ілюстрація. Фото: Детектор медіаГолова комітету Держдуми з питань сім'ї, жінок і дітей Тамара Плетньова попросила росіянок не вступати в інтимні стосунки з іноземними гостями ЧС з футболу, щоб не повторювати сумний досвід Олімпіади в 1980 році, коли в СРСР різко зросла кількість матерів-одиначок. Про це Плетньова заявила в ефірі радіостанції «Говорить Москва», зазначають Патріоти України.

«Навіть якщо одружуються, відвозять, потім дівчина не знає, як звідти (повернутися). Потім ходять до мене в комітет такі, плачуть дівчата, що дитину відвезли, забрали і так далі. Я б хотіла, щоб в нашій країні одружувалися по любові, неважливо якої національності, щоб були громадяни Росії, які б будували хорошу сім'ю, жили б дружно, народжували дітей і виховували їх», - зазначила Плетньова.

Народна обраниця нагадала, що після Олімпіади-80 в СРСР збільшилася кількість матерів-одиначок. «Що я можу сказати ще? Що знайдуться дівчата, які зустрінуться і потім народять? Може, знайдуться, а може, ні, я сподіваюся. Уже в голові щось прояснюється. Ці дітлахи потім страждають і страждали, ще з часів радянської влади. Добре, якщо ще однієї раси, а якщо іншої раси, то зовсім. Ми своїх дітей повинні народжувати. Я не націоналіст, але тим не менше. Я знаю, що страждають і діти, і їх потім кидають, і все, і вони залишаються тут з мамою», - заявила Плетньова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...