Скрепи винахідливі: Російський лоукостер закупить "стоячі" крісла для літаків

Сидіти на такому «кріслі» не можна – можна тільки опертися на нього.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

За словами виробників, нові «крісла» дозволять збільшити пасажиромісткість літака на 20%, повідомляють Патріоти України з посиланням на Главком.

Низькобюджетна російська авіакомпанія «Победа» планує замовити для нових повітряних суден «стоячі» крісла за умови їх сертифікації та безпеки.

Лоукостер не став коментувати плани із перекомпонування салону, але уточнив, що розглядаються різні варіанти і пропозиції, які можуть підвищити ефективність і збільшити кількість дешевих квитків.

Парк «Перемоги» на сьогодні складається з 18-ти Boeing 737-800, до кінця 2019 року перевізник планує розширити флот до 30 суден.

Цього тижня газета The Telegraph повідомила, що італійська фірма Aviointeriors розробила прототип стоячих місць для літаків.

Ряд сидінь «планується закріпити вертикальними стійками, на рівні стегон буде розташована м'яка оббивка, яка дозволить пасажиру не відчувати дискомфорт. Стоячі місця також оснастять двома підлокітниками. Сидіти на такому «кріслі» не можна — можна тільки опертися на нього.

За словами виробників, нові «крісла» дозволять «ущільнити розсадку»: вони в два рази легші стандартних сидінь і дозволяють збільшити пасажиромісткість літака на 20 відсотків.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...