Скромність як зразок самодостатньої людини: Марк Цукерберг показав свій будинок, яким вразив мережу (фото, відео)

Презентуючи штучний інтелект, Марк запросив журналістів до себе. З усього видно, що він сповідує мінімалізм, тож у помешканні ви не помітите жодних золотих батонів чи картин в стилі Дональда Трампа.

Американський мільярдер Марк Цукерберг, який є засновиником та власником соціальної мережі Facebook, вразив скромністю свого будинку. Він показав екстер'єр та інтер'єр помешкання в Пало Альто, що в Силіконовій долині, презентуючи штучний інтелект. Про це пише "Україна молода".

В об'єктив камери потрапили кілька кімнат будинку в Каліфорнії - більшість із них залишаються такими ж як і під час продажу помешкання. Як відомо, цей будинок 32-річний Марк Цукерберг купив п'ять років тому за 7 мільйонів доларів. Будинок має два поверхи з підвалом, відкритий басейн, альтанку та мангал в садку.

Також в об'єктив камери потрапила родинна спальня Марка, шматок дитячої кімнати його доньки, а також кухня і одна з віталень. З усього видно - Марк сповідує мінімалізм, тож у помешканні ви не помітите жодних золотих батонів чи картин в стилі Дональда Трампа.

На кухні у нього - мінімум техніки зате є великий стіл на 8 посадочних місць, який, втім, дістався родині Цукербергів разом з будинком.

У вітальні у нього аж два великі столи, проте вони не вражають різьбою чи шкіряною оббивкою.

Донька та дружина на відео проводять час в тій же спальні, де вранці прокинувся марк Цукерберг.

А от кіно він дивиться на простому дивані, обшитому звичайною тканиною. При цьому він їсть попкорн, а за спиною відніється кабінет та шафа з книжками.

"Цукерберг запускає систему штучного інтелекту й показує: як це працює на прикладі власного будинку – це екскурсія в доволі скромний будинок засновника Фейсбука в Каліфорнії. Такі будинки й анти-Пшонка стиль бачив в багатьох американських сім'ях, бо понти - це тільки для бідних країн та людей з бідною уявою", - коментує відео Віталій Мороз, який провів в Сполучених Штатах не один місяць.

Втім, дивіться самі, як живуть американські мільярдери:

Опублікував: Церковний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...