Слава Богу, не ми: Названо найбільш нещасливу країну світу

Найбільш нещасливою країною в світі дослідники назвали Центральноафриканську республіку, де бойові дії між різними угрупованнями змусили десятки тисяч людей покинути свої будинки.

Про це свідчать дані опитування інституту Gallup, передають Патріоти України.

Зазначено, що ЦАР виявилася однією з 11 країн, в якій більшість населення зазнавало в попередній день "багато фізичного болю". Майже всі з цих 11 країн знаходяться на південь від Сахари в Африці.

На другому місці за рівнем нещастя йде Ірак з показником 59%. Крім того, в списку є Південний Судан (нещасливі 55% населення), Єгипет (47%) і Іран (45%). Лідерами по позитивним емоціям стали латиноамериканські країни.

Так, перші три місця в рейтингу найщасливіших країн зайняли Парагвай (85% населення), Колумбія і Сальвадор (по 82%).

В цілому, за даними соціологів, рівень щастя в світі в 2018 році перебував на найнижчому рівні за останнє десятиліття. Число людей, які говорять, що відчувають стрес і занепокоєння, зростає.
Всього дослідники провели понад 145 тис. інтерв'ю. Як мінімум 70% людей сказали, що відчували щастя, посміхалися або багато сміялися. Gallup веде дослідження рівня щастя в світі з 2006 року, і в порівнянні з результатами попередніх років показник 2017 року - найгірший.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...