"Слуга народу 2" від "95-го кварталу" їде до німців

Тепер у Берліні зможуть оцінити українську "політичну кухню"... На скільки балів - побачимо

Студія "Квартал 95" серйозно планує виводити на міжнародний ринок свій новий продукт - комедію Слуга Народу 2.

Нова політична комедія студії "Квартал 95" Слуга Народу 2, яка вийшла в прокат в грудні 2016 року, буде представлена в Берліні. В рамках Європейського кіноринку відбудеться показ фільму для міжнародних дистриб'юторів, байєрів, представників західних кінокомпаній і журналістів. Скринінг Слуги Народу 2 відбудеться 12 лютого в кінотеатрі Кіно Арсенал 1. Він проводиться за сприяння організаторів Українського стенду на EFM. Також студія "Квартал 95" підтримала ініціативу колег-кінематографістів і стала співорганізатором проведення Українського прийому в рамках 67 Берлінського МКФ, який відбудеться увечері 13 грудня за участю українських та іноземних представників кіноіндустрії та преси.

"Ми відкриті до співпраці із зарубіжними колегами в самих різних напрямках - дистрибуція наших форматів і проектів, копродакшен. Ми віримо в міжнародне майбутнє бренду" Слуга народу ", тому що у цій історії є потенціал. Будемо його розвивати - в Берліні і не тільки. Очевидно, що Європейський кіноринок - одна з найсильніших платформ для налагодження цікавих контактів та обміну досвідом для кінематографістів усього світу ", - каже художній керівник студії " Квартал 95 "Володимир Зеленський.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...