Смерть Маккейна викликала ажіотаж у мережі: "Критика Путіна як смертельний діагноз"

В соцмережах було опубліковано безліч постів зі словами підтримки рідним та близьким сенатора.

Користувачі мережі сумують через смерть американського сенатора від Республіканської партії Джона Маккейна, у якого в 2017 році був діагностований рак мозку, інформують Патріоти України.

Так, після новини про те, що сталося, в соцмережах було опубліковано безліч постів зі словами підтримки рідним та близьким сенатора.

"Україна втратила справжнього друга!" "Дуже шкода. Помер Джон Маккейн, який сказав: "Страх - це можливість для сміливості, а не доказ боягузтва". Дуже смілива була людина", "Спасибі, друже! Відпочивайте з миром", "Критика Путіна як смертельний діагноз", "Людина іншої епохи, коли твоя честь була дорожча за гроші й навіть свободу. Воїн до мозку кісток", "Спочивай, друже України, ти і на небі будеш допомагати", - відзначили користувачі.

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко назвав Маккейна щирим другом України і незламним борцем. "Він був тим, хто глибоко і по-справжньому розумів суть радянського комунізму і російського імперіалізму і не втомлювався попереджати світ про глобальну загрозу від цих явищ. Справжній американець", - написав Кириленко.

Український волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці у Facebook також висловив співчуття з приводу смерті Маккейна. "Прощай, великий друже моєї країни! Спасибі тобі за все, що ти зробив для України!" - сказано в пості волонтера.

"З якими мужністю і доблестю жив, з такими і пішов. Прощай, Джоне!" - написав російський адвокат Марк Фейгін у Twitter.

Про смерть американського політика висловився і популярний музикант Святослав Вакарчук. "Сенатор Джон Маккейн був людиною зі стрижнем. Політиком із принципами. Справжнім сином Америки. І справжнім другом України. Таких зараз мало. Сьогодні стало на одного менше", - зазначив він.

"Я хочу, щоб після моєї смерті в Мордор про мене говорили так само, як зараз про Маккейн." Найголовніший русофоб "," породження пекла "," головне зло Америки ".

Ви прожили правильне життя, сер ", - написав російський журналіст Аркадій Бабченко.

"Пішов з життя Маккейн. Він прожив життя так, що зараз про нього сумує весь цивілізований світ. Коли помре Путін, весь цивілізований світ зітхне з полегшенням, а сумувати будуть тільки відморозки типу Ина або Асада. Ось така різниця між Людиною і підлої КГБшной" міллю ", - сказано в пості на сторінці" ІнфоВійська України "в Twitter.

Водночас прихильники політики Кремля відкрито називають померлого ворогом.

"Помер сенатор Джон Маккейн. Послідовний і принциповий ворог. Про таких мертвих ніяк", - написав на своїй сторінці у Twitter скандально відомий російський пропагандист, радіоведучий Армен Гаспарян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...