Смертельна дружба: Вбили товариша і спалили його тіло (фото)

У Дніпрі поліція затримала двох чоловіків, які вбили свого товариша і спалили його тіло.

У Дніпрі поліція затримала двох чоловіків, які вбили свого товариша і спалили його тіло У Дніпрі поліція затримала двох чоловіків, які 1 березня вбили свого 30-річного товариша і спалили тіло за металевими гаражами на матраці біля купи сміття в Індустріальному районі міста, передають Патріоти України. Про це повідомили на сайті ГУ НП у Дніпропетровській області.

Встановлено, що в ніч із 28 лютого на 1 березня троє чоловіків, перебуваючи поруч із металевими гаражами біля будинку по вул. Тверській, 22, розпивали спиртні напої в сторожці за місцем роботи одного з нападників. Під час сварки, що виникла між потерпілим і двома раніше судимими чоловіками, нападники почали бити товариша по чарці руками і ногами по голові й тулубу. Як наслідок, чоловік знепритомнів і впав. Злякавшись скоєного, зловмисники підпалили сміття й матрац, на якому лежав померлий.

У Дніпрі поліція затримала двох чоловіків, які вбили свого товариша і спалили його тіло"Наступного дня 22- і 30-річних підозрюваних в умисному вбивстві було затримано. Співробітники Індустріального відділення поліції встановили, що один із чоловіків був раніше судимий за несплату аліментів, інший - за крадіжки, пограбування й шахрайства. З'ясувалося, що померлий деякий час жив у квартирі одного з підозрюваних", - наголошують у повідомленні.

За скоєння вбивства чоловікам вручили повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...