Смертоносна повінь в Шрі-Ланці продовжує свої чорні жнива (фото)

Перелік жертв стихії продовжує зростати.

Повінь на Шрі-Ланці забрала життя щонайменше 146 осіб

Патріоти України з посиланням на Нескучные новости повідомляють, що кількість загиблих у Шрі-Ланці сягає щонайменше 146 людей. Крім того, без вісті зниклими вважаються 112 осіб.

Зруйновано, як мінімум, 2000 будинків. Півмільйона людей були змушені покинути свої дімівки. Сильні зливи зумовили наймасштабніші за останні 14 років повені та зсуви в південній і західній частині країни.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...