Сніг, мороз і троянди - казкова дивина у Мукачевому (фото)

У грудні у дворі знаменитого замку Паланок розцвіли троянди

У Мукачевому в грудні серед снігових заметів розцвіли троянди. Білі і червоні квіти можна побачити в нижньому дворі знаменитого замку "Паланок". Кілька кущів білих і червоних троянд розпустилися при температурі вдень + 1 ° С.

Біологи пояснюють незаплановане цвітіння різкою зміною температур. Також, на їхню думку, на троянди вплинула волога і безвітряна погода. Місцеві жителі розповіли, що троянди розпустилися неподалік від пам'ятника знаменитого подружжя Ілони Зріні та Імре Текелі, які в середині XVII століття володіли "Паланком" і запам'яталися не тільки своєю історією кохання, а й боротьбою за національне визволення Хорватії і Угорщини. На їхню думку, квітучі на морозі троянди є своєрідним знаком вічної любові подружжя.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...