Снігова негода на українських дорогах: Як водіям вберегтися від заносу на автошляхах (фото)

Рятувальники радять, як уникнути небезпеки на зимових дорогах.

Фото: РБК-Україна.З понеділка, 18 грудня, до України завітала справжня зима, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

На вівторок, 19 грудня, синоптики прогнозують у північних та більшості центральних областей помірний сніг, на Чернігівщині та Київщині сніг буде сильним, у західних областях місцями невеликий. На решті території без опадів.

Наразі за кермом слід бути пильними та обережними.

Ми зібрали поради рятувальників про те, як уникнути заносу на зимовій дорозі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...