Сніговий колапс на Закарпатті: масштаби вражають (відео)

Комунальні служби були явно не готові згрібати снігові замети.

Безсилля влади чи небажання рятувати ситуацію? - дізнавалися журналісти Голосу Карпат, передають Патріоти України

Сьогодні, коли Закарпаття вже не засипає снігом, можемо спокійно зітхнути і згадати, як це було ще кілька днів тому - 14-15 січня. У п’ятницю та суботу минулого тижня сніг падав майже безперестанку. Комунальні служби були явно не готові згрібати снігові замети, і по центру доріг формувалися снігові кучугури, схожі на флаєри стрижених модників.
Головна автомобільна дорога краю — траса Київ –Чоп теж опинилася в сніговому полоні. Тоді один за одним надходили повідомлення: на Латірському, Абранському перевалах, а також на Яблунецькому, що розділяє Закарпаття й Івано-Франківщину, зупинилися сотні фур.

"Потім їм просто заборонили будь-які пересування, посилаючись на небезпеку.
Ось які емоції нам довелося пережити в автомобілі, який рухався з Ужгорода у бік Мукачева, на міжнародній автомагістралі.
А як справлялося з великим снігом Мукачево — місто, в якому фестиваль «Червене вино» був у самому розпалі. Нашій знімальній групі довелося побувати в суботу на Мукачівському залізничному вокзалі. Сніговий колапс, повне безсилля, чи небажання влади рятувати ситуацію. Обирайте будь-який з варіантів, або всі одразу — і не помилитеся", - йдеться у повідомленні.

Пасажири, що зійшли з поїзда, опинялися майже по коліна в снігу, змішаному з талою водою. Багато з них глянули б у очі Мукачівського міського голови Андрія Балоги. Для чого? Щоб сказати, що думають про нього і про міські комунальні служби.

А як у цьому сенсі проходив сам фестиваль «Червене вино»? Перед будиночками виноробів сніг сяк-так прибрали. Чого не прибрали — те місили ногами гості. Маленький тракторець згрібав сніг і таки допоміг позбутися його біля сцени, але не всюди.

Тепер дороги прочистили, рухатися автодорогами можна вільно. Але, щоб не повторилися пекельні дні тижневої давнини, висновки слід зробити кожному, хто відповідає за благоустрій закарпатських міст і сіл, за безпеку руху, за здоров’я і настрій людей. Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, вагітна водійка потрапила в ДТП на трасі Київ – Чоп.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...