Сьогодні найпотужніший повний місяць весни: До чого треба бути готовими

Астрологи радять зайнятися плануванням справ на літній сезон.

Повний місяць. Фото: asn.in.uaНайпотужніший повний місяць весни відбудеться 29 травня, але його вплив буде відчуватися ще кілька тижнів, повідомляють Патріоти України з посиланням на asn.in.ua.

Ця подія може позначитися на житті людей неоднозначно. Підготуватися до цього дня і уникнути неприємностей допоможуть підказки місячного календаря.

Найкорисніше на думку астрологів, що варто зробити у вівторок - зайнятися чітким плануванням. В телефоні або на папері складіть список всіх речей / завдань, які ви хочете виконати в цьому літньому сезоні, і подумайте над тим, які перші кроки варто зробити, щоб досягти мети. Повний місяць дасть необхідний (колективний) імпульс, який буде направлений на завершення довгострокових проектів.

Повний місяць, кульмінація місяця за місячним календарем, вважається важливим днем з точки зору астрології, біоенергетики та навіть езотерики. Вся справа в тому, що під час повного місяця загострюється чутливість, внутрішні проблеми виходять назовні, а інстинкти і нестабільні емоції разом з енергетикою Місяця доходять до найвищої позначки.

Доводиться шукати можливості приборкати свою хворобливу емоційність і направити зрослу інтуїцію в правильне русло. У пошуках гармонії та відповідей на головні питання фахівці рекомендують звернутися до підказок місячного календаря.

Особливості травневого повного місяця

Місяць буде знаходитися в сузір'ї Стрільця. Вплив цього Знака діє подібно Юпітеру і Марсу. Тому, згідно з астрологічними спостереженнями, на кілька тижнів (ефекти повної фази Місяця тривають приблизно 2-3 тижні) люди стануть жорсткими, войовничими і рішучими.

Знак Стрільця дає неймовірну кількість енергії і активності. Він також викликає великі злети і падіння в житті. Не бійтеся зробити помилку, адже всі промахи в цей період додадуть вам ще більше завзяття та посилять бажання досягти вершини. Астрологи наголошують на посиленні ентузіазму: захочеться домагатися і ризикувати. Подібна конкурентоспроможність в симбіозі з підвищеною місячної активністю зробить виграш легким.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...