Сьогодні оборонні підприємства України забезпечують роботою понад 200 тисяч фахівців.

Уже заміщено понад 1300 агрегатів , вузлів і деталей, які до 2014 р закуповувалися в Росії

Картинки по запросу "Укроборонпром" фото

На оборонну промисловість України працюють 394 підприємства, які забезпечують роботою більше 200 тисяч фахівців. Про це повідомляє концерн "Укроборонпром", інформують Патріоти України.

"Починаючи з 2014 року, концерн ініціював підписання 20 меморандумів з обласними та міськими державними адміністраціями в сфері оборонної промисловості України. На "оборонку" України працюють вже 394 підприємства, які забезпечують роботою понад 200 тисяч фахівців. У результаті такої праці заміщено понад 1300 агрегатів , вузлів і деталей, які до 2014 р закуповувалися в Росії ", - зазначив заступник генерального директора з авіабудування та виробництва концерну "Укроборонпром" Володимир Коробов.

Він також додав, що за прикладом "Укроборонпрому" така система імпортозаміщення може бути використана в усіх галузях вітчизняної промисловості.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...