Сьогодні Порошенко зустрінеться з Ангелою Меркель, - Олег Пономар

Британський прем'єр Тереза Мей відправила надсучасний есмінець королівського флоту HMS Diamond в Чорне море для захисту України від російської агресії.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Понеділок - новий тиждень, нові турботи, нові надії. Що важливого? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Очень важно, учитывая то, что происходит сейчас на фронте, и новый фактор Трампа:
Сегодня наш Президент встречается в Берлине с Меркель.

- Всё больше подтверждений возрастающей роли Британии:
Премьер-министр Великобритании отправляет один из самых современных эсминцев страны HMS Diamond, вооруженный противоворакетами, в Чёрное море с целью защиты Украины от российский агрессии.

- Вот за это Канаду уважают и любят во всём мире:
После того, как Трамп запретил иммигрантам из семи мусульманских стран пересекать американскую границу, премьер-министр Канады Трюдо пригласил беженцев к нам. "Те, кто бегут от преследований, террора и войны - канадцы примут вас независимо от вашей веры. Разнообразие наша сила", - написал Трюдо в ТВТ.

Вот такие новости на сейчас. Помогаем Армии, держим голову холодной. Майте всі гарний тиждень".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....