Сьогодні великому українському співаку, народному артисту України виповнилося би 65 років (відео)

З цієї нагоди у Києві в Національному палаці мистецтв відбудеться Концерт пам'яті Назарія Яремчука

Концерт Концерт памяти Назария Яремчука в Києві відбудеться 30 листопада 2016 р, 18:30. - навідомляють ПУ з посиланням на kiev.karabas.com

"30 листопада 2016 року в Палаці “Україна” відбудеться концерт пам’яті НЕЗАБУТНІЙ НАЗАРІЙ ЯРЕМЧУК з нагоди 65-річчя від Дня його народження, за участі зірок української естради.

Ім’я видатного співака народного артиста України Назарія Яремчука – це ціла епоха в українській естраді. Його образ завжди асоціювався із справжнім українцем, для якого найважливішим були родина і Батьківщина. Про доброту, справедливість, високі моральні якості співака ходили легенди, а його талант назавжди вивів його в число перших у вітчизняній естраді."

Коротка історична довідка: Наза́рій Назарович Яремчу́к (30 листопада 1951, Рівня (тепер Вижниця) — 30 червня 1995, Чернівці) — український естрадний співак (тенор). Народний артист УРСР (1987). Батько співака і композитора, заслуженого артиста України Назарія Яремчука молодшого та співака, заслуженого артиста України Дмитра Яремчука, а також співачки Марії Яремчук.

Відомий насамперед виконанням українських пісень — «Незрівняний світ краси», «Чуєш мамо», «Якщо мине любов», "Батько і мати", «Зачаруй», «А матіоли цвіт» «Червона рута», «Водограй», «Смерекова хата», «Стожари», «Гай, зелений гай», «Родина», «Я піду в далекі гори», «Пісня буде поміж нас», «Писанка», «Гей ви, козаченьки», «Я ще не всі тобі сказав» та інші. Крім того, разом зі своїми друзями-співаками Назарій знявся в музичних стрічках «Червона рута», "Виступає в ансамблі «Смерічка» під керуванням Левка Дутковського" , «Стартує пісня», «Ти плюс я — весна» та «Червона рута. 10 років по тому».

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...