Сонячні бурі - явище до кінця не вивчене, але дещо нове про нього вчені все ж з'ясували

Куди з земної поверхні зникають електрони?

Вчені з Данії поділилися матеріалом, де повідомляється, як Сонце діє на поверхню Землі і атмосфери, повідомляють Патріоти України.

Вченим вдалося встановити, що з земної поверхні зникають електрони. Відбувається це після того, як по Поверхні землі проходять заряди від сонця. Під час того, як проходить викид великої кількості заряджених частинок і проходячи по поверхні землі, зазвичай вони викликають магнітні бурі. А після них утворюється всім відоме Північне сяйво над територією Арктики.

Такий вплив вони мають і на електронне обладнання зв'язку, навігації, які знаходяться на великій висоті над рівнем моря. Не дивно, що вчені виявили бажання вивчити дане явище повністю. Вчені розповіли, що під час того, як відбувається сонячна буря, електрони проходять в іоносферу.

Таку ситуацію пояснюють тим, що під час зіткнення зарядів Сонця з зарядженими частинками Землі проходить зміна магнітного шару Землі. Така ситуація можлива, коли певна маса частинок пройшла через іоносферу. Таке явище було відоме давно, але те, що електрони після проходження даної висоти зникають - зафіксовано не було досі.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...